Stutteri Højgaard er beliggende ved Holbæk på Sjælland.

Vi har boet på stedet siden 1988, og har gennem alle årene haft med avls arbejde at gøre - og i al beskeden hed - med stor succes.

Vi har i alle årene bestræbt os på at forny avlen hvad angår farver, slægt og avlskombinationer, og har hentet flere hingste i Norge.

Vi gør meget ud af at både hestene går i store folde med masser af plads og godt græs, og at de i sommersæsonen går ude hele døgnet rundt.

Både hopper og hingste går i hele sommersæsonen i folde ved siden af hinanden.

 

Årets højdepunkter er når vi skal til de forskellige udstillinger, hele familien går op i det med liv og sjæl, og intet bliver overladt til tilfældighederne. 

 

I de sidste par år har Jacob og Sara gjort sig stærkt bemærket indenfor sporten. Både Sara og Jacob har klaret sig rigtig godt. Jacob blev i 2012 både Danmarks- og Europamester i junior dressur, men har også fået bronze til Danmarksmesterskaberne i både 2010 og 2011. Og han vandt også i 2010 bronze til Sjællandsmesterskaberne. I 2013 vandt Jacob bronze i både danmarksmesterskabet og nordisk mesterskab for junior. Sara vandt guld med juniorholdet til EM i 2012, og fik en sølvmedalje individuelt i spring, og fik også en 4. plads i junior dressur. Hun fik også en 5. plads til Danmarksmesterskaberne i 2012. Ydermere fik hun bronze til Sjællandsmesterskaberne i dressur i 2012. Sara skiftede hest i slutningen af 2012, og har siden vundet flere LA-klasser mod de store brune heste. Hun blev derudover Danmarksmester, Nordisk mester og Sjællandsmester for junior i 2013 og genvandt sin titel som Danmarksmester i 2014.

Stine er også begndt at ride noget mere, men man har endnu ikke set hende til start blandt fjordhestene. Dette skyldes at Stine har lånt nogle DSP'er som hun har redet. Med den første nåede hun at ride LA4 inden hun blev for stor, og hun har med den nye redet PRI og er halvt kvalificeret til at ride landsstævner.

2014 bliver Jacobs og Saras sidste junior år, men Stine har til og med 2016, og vi håber hun kan følge i Jacobs og Saras fodspor og sikre guldmedaljen som er gået til en her i familien de sidste 3 år.

 

Har du brug for informationer eller bare en god hestesnak er du altid velkommen til at kontakte os eller komme forbi - vi har som regel kaffen klar.